050 5255 713

Ammattitaitoista jalkahoitoa Kirkkonummen Veikkolassa. Hoitolassa paneudutaan jalkojen terveyteen sekä hyvinvointiin. Myynnissä myös jalkojen omahoidon tuotteita.

Tervetuloa jalkahoitoon - Hyvä olo lähtee jaloista


Sähköinen ajanvaraus sekä lahjakortit

Allaolevista linkeistä pääset varmaan hoitoaikoja sekä ostamaan sähköisen lahjakortin.

Sähköinen ajanvaraus (klikkaa)   tai      Sähköinen lahjakortit (klikkaa)

Varattu hoitoaika tulee perua viimeistään edellisenä arkipäivänä. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä ajasta veloitetaan 50% varatun hoidon hinnasta.

Lahjakortit ovat voimassa neljä (4) kuukautta ostopäivästä ja hoitoaika tulee varata lahjakortin voimassaoloaikana.  Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

 


Hyvinvoinnin ePassi

Meillä käy Hyvinvoinnin ePassi

Nimeni on Eija. Toimin yksityisenä terveydenhuollon palveluita tuottavana yrittäjänä. Olen suorittanut Jalkojenhoidon ammattitutkinnon (AT) sekä Lähihoitajan ammattitutkinnon. Lähihoitajan osaamisaloista tutkinnot Vanhustyöstä sekä Jalkojenhoidosta. Erityisryhmien kuten reuma, diabetes, psoriasis kuuluvat myös osaamisalueeseeni. Ammattitaitoani ylläpidän säännöllisesti erilaisilla alan kursseilla ja koulutuksilla. Olen rekisteröitynyt sekä Valviran että Aluehallinto viraston AVI:n rekistereihin. Hoidossa paneudutaan jalkojen terveydenhoitoon, ongelmien ennaltaehkäisyyn sekä jalkojen hyvinvointiin. 


Jalkahoito on osa perusterveyden hoitoa.

Jalkahygieniaan kuuluu jalkojen pesu päivittäin, saippuaa ei aina tarvita. Muista pestä ja kuivata varpaiden välit huolelliseseti, puhtaat sukat päivittäin. Terveet hyvinvoivat ja kivuttomat jalat ovat tärkeä voimavara koko elämämme ajan. Jalkaterä ja nilkka ovat ihmisen pystyasennossa tapahtuvan liikkumisen perusta ja tekevät liikkumisen mahdolliseksi. Monet jalkaterän alueen rakennemuutokset vaikuttavat selkä- ja polvikipuihin, lisäksi kireä lihaksisto saattaa aiheuttaa kantapohjan alueen kipuja.

Jalkahoito ehkäisee erilaisten jalkaongelmien syntyä. Jos ongelmat ovat jo ajankohtaisia, on jalkojenhoidolla suurempi merkitys hoitavana ja auttavana toimenpiteenä.

Paksuuntuneet kynnet ovat harvoin sienimuutosten aiheuttamia ja kynsien ohentainen pitää kynnen kasvun oikeassa suunnassa. Jalkahoitaja ohentaa kynnet oikein, tutkii sekä ennaltaehkäisee erilaisia kynsiin liittyviä muutoksia.

Sieni-infektiota voi hoitaa apteekista vapaasti saatavilla lääkehoidoilla tai jalkahoitolasta saatavilla tuotteilla. Lisäksi lääkäriltä voit saada myös lääkereseptin. Kynsisieni ei parane paikallishoidolla, vaan vaatii usein myös lääkehoidon. 

Myymälä

Odotustila

Hoitohuone