050 5255 713

Ammattitaitoista jalkojenhoitoa hoitolassa Kirkkonummen Veikkolassa. Hoitolassa paneudutaan jalkojen terveyteen sekä hyvinvointiin. Sopimuksen mukaan palvelutalo- sekä kotikäynnit lähialueelle. Hoitolasta voit myös ostaa jalkahoitoon liittyviä tuotteita.

Tervetuloa jalkahoitoon


Sähköinen ajanvaraus sekä lahjakortit

Allaolevista linkeistä pääset varmaan hoitoaikoja sekä ostamaan sähköisen lahjakortin.

Sähköinen ajanvaraus (klikkaa)                      Sähköinen lahjakortit (klikkaa)

Varattu hoitoaika tulee perua viimeistään edellisenä arkipäivänä. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä ajasta veloitetaan 50% varatun hoidon hinnasta.

Lahjakortit ovat voimassa neljä (4) kuukautta ostopäivästä ja hoitoaika tulee varata lahakortin voimassaoloaikana. 

 


Mitä jalkahoito tarkoittaa?

Jalkojenhoito on osa perusterveydehoitoa. Jalkahygieniaan kuuluu jalkojen pesu päivittäin, saippuaa ei aina tarvita. Muista pestä ja kuivata varpaiden välit huolelliseseti, puhtaat sukat päivittäin. Terveet hyvinvoivat ja kivuttomat jalat ovat tärkeä voimavara koko elämämme ajan. Jalkaterä ja nilkka ovat ihmisen pystyasennossa tapahtuvan liikkumisen perusta ja tekevät liikkumisen mahdolliseksi. Monet jalkaterän alueen rakennemuutokset vaikuttavat selkä- ja polvikipuihin, lisäksi kireä lihaksisto saattaa aiheuttaa kantapohjan alueen kipuja.

Jalkahoito ehkäisee erilaisten jalkaongelmien syntyä. Jos ongelmat ovat jo ajankohtaisia, on jalkojenhoidolla suurempi merkitys hoitavana ja auttavana toimenpiteenä.

Paksuuntuneet kynnet ovat harvoin sienimuutosten aiheuttamia ja kynsien ohentainen pitää kynnen kasvun oikeassa suunnassa. Jalkahoitaja ohentaa kynnet oikein, tutkii sekä ennaltaehkäisee erilaisia kynsiin liittyviä muutoksia.

Sieni-infektiota voi hoitaa apteekista vapaasti saatavilla lääkehoidoilla tai jalkahoitolasta saatavilla tuotteilla. Lisäksi lääkäriltä voit saada myös lääkereseptin. Kynsisieni ei parane paikallishoidolla, vaan vaatii usein myös lääkehoidon. Jos 


Hyvinvoinnin ePassi

Meillä käy Hyvinvoinnin ePassi


Footlogix

Footlogix tuotteet ovat riittoisia, nopeasti imeytyviä, eivät jätä jalkoja "rasvaisiksi". Footlogix -tuotteet on testattu dermatologisesti ja niiden vaikutus perustuu säännölliseen hoitoon. Footlogix -tuotteet myynnissä hoitolassa.

Myymälä

Odotustila

Hoitohuone